Warenkorb
Keine Produkte
Ihr Konto
Login
Neuer Kunde
Assortiment
Suchen
Alphabetisch
Spezial

Geldlade breed 8munt-4papier magic openi

Geldlade breed 8munt-4papier magic opening/ aandrukken op de frontplaat van de geldlade - bxhxd 41x11x41,5 cm. Afmeting inzet 356x321x62mm.
Kassalade opening, dmv fronttouch. Front zwart. Uitvoering met metalen klemmen, en los muntvak.
Deze geldlade is een robuuste geldlade met fronttouch opening. De geldlade is uitermate geschikt voor retail-omgevingen, clubs en non-profit organisaties. Door de metalen behuizing is dit een bijzonder robuust model. De geldlade is simpel te openen door het front te toucheren. De geldlade bezit daarnaast 2 opbergvakken aan de voorzijde, hier kunt u simpel en snel uw biljetten veilig opbergen. De geldlade wordt standaard geleverd met inzet en metalen klemmen. De geldlade kan worden afgesloten door middel van een bijgeleverde sleutel.

SKU42500427
Preis ohne MwSt € 105,00
Preis inkl. MwSt € 127,05
MwSt € 22,05
Actuelle Status
Im Lager
Anzahl

Fordern weitere Informationen
Schicken per E-Mail


Schrijf een beoordeling

Uw waardering:
Titel:
Uw commentaar:

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!


Angesehene Artikel


42500427 - Geldlade breed 8munt-4papier magic openi

Geldlade breed 8munt-4papier magic opening/ aandrukken op de frontplaat van de geldlade - bxhxd 41x11x41,5 cm. Afmeting inzet 356x321x62mm. Kassalade opening, dmv fronttouch. Front zwart. Uitvoering met metalen klemmen, en los muntvak. Deze geldlade is een robuuste geldlade met fronttouch opening. De geldlade is uitermate geschikt voor retail-omgevingen, clubs en non-profit organisaties. Door de metalen behuizing is dit een bijzonder robuust model. De geldlade is simpel te openen door het front te toucheren. De geldlade bezit daarnaast 2 opbergvakken aan de voorzijde, hier kunt u simpel en snel uw biljetten veilig opbergen. De geldlade wordt standaard geleverd met inzet en metalen klemmen. De geldlade kan worden afgesloten door middel van een bijgeleverde sleutel.

Actuelle Status :
Im Lager

€ 105,00 ex. MwSt
€ 127,05 inkl. MwSt

Specials